Acasa / Blog / Ce carduri de credit/debit accepta agentia Bet365 ?

Ce carduri de credit/debit accepta agentia Bet365 ?

Cu siguranta in cazul in care va ganditi sa va deschideti un cont la casa de pariuri online Bet365, v-ati dori sa aflati si care sunt cardurile de credit/debit acceptate de aceasta agentie.  In primul rand pentru a depune la aceasta agentie de pariuri online trebuie sa aveti impliniti 18 ani si sa detineti un card cu datele dumneavoastra personale. Nu puteti folosi sub nici o forma carduri ale parintilor, prietenilor si asa mai departe pentru a face o depunere in contul dumneavoastra.

In ceea ce priveste cardurile bancare, in ultimul timp casele de pariuri online, la modul general vorbind, accepta aproape orice tip de card. Nu este o regula generala de aceea ar trebui sa va informati inainte de a va deschide un cont la o agentie online.

Articolul de fata doreste sa va prezinte care sunt cele mai populare carduri bancare si care sunt acceptate ca metode de plata in cadrul agentiei online Bet365, atat pentru depunere cat si pentru retragere.

Bet365 accepta ca utilizatorii sa depuna folosind carduri bancare, neavand anumite restrictii, dar acestea trebuie neaparat sa fie Visa, Visa Electron sau MasterCard. Nu conteaza prea mult banca la care detineti aceste carduri, acest lucru ramane la alegerea dumneavoastra.

Probleme de cele mai multe ori nu apar la depunere, ci intr-un moment mult mai sensibil, atunci cand vine vorba de retrageri. Spre exemplu majoritatea caselor de pariuri online accepta retrageri doar pe cardurile Visa, Visa Electron, intrucat este bine sa urmariti aceste lucruri.

Cei care utilizeaza de mult pariurile online si au ceva experienta in domeniul acesta, ne sugereaza sa ne creem carduri la bancile Banca Transilvaniei, ING Bank deoarece sunt cele mai serioase banci de pe piata si serviciile acestora sunt de o inalta calitate.

Atunci cand efectuati o depunere in contul dumneavoastra de la o casa de pariuri online, trebuie s aintroduceti numele, prenumele, numarul cardului si acel cod de securitate format din 3 cifre de pe spatele cardului urmat de data de expirare a cardului. Cu un singur click, banii sunt creditati in contul dumneavoastra oar in cazul retragerii, banii ajung pe card in aproximativ 2-5 zile lucratoare.

Cardurile bancare acceptate de Bet365 sunt :

Urmatoarele tipuri de carduri sunt accepate ca metode de depunere :

  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • MasterCard Debit
  • MasterCard Electron

Va sfatuim sa le folositi pe primele doua pentru a nu intampina absolut nici o problema in nici un context.

Unul dintre cele mai eficiente carduri pentru pariuri online la agentia Bet365 este cel Visa Electron de la BT, pe care daca il veti folosi, nu veti fi deloc dezamagit.

Un alt card foarte utilizat de catre pariori este cel Visa Electron de la ING Bank iar apoi in topul preferintelor mai este si cel de la BCR.

In privinta pariurilor, se pot folosi aproape toate cardurile, dar daca mizati pe aceasta idee, va puteti trezi la un moment dat in fata unei mici probleme. Spre exemplu daca utilizati de la inceput un card Mestro veti afla mai tarziu ca limita de retragere folosind acest tip de card este de 400 de ron, suma pe care nu o ating toti pariorii.

In momentul cand va hotarati sa va creati un cont bancar la care sa va atasati un card pentru pariurile online, trebuie sa solicitati neparat bancii un card care sa fie acceptat pentru platile online si in special pentru pariurile sportive.

Fiti foarte atent la acest aspect pentru ca orice greseala efectuata in acest moment va poate costa mai tarziu ! Cardurile care NU au acel cod CCV pe spatele lor NU sunt acceptate de Bet365.com.

Cunoscand toate aceste lucruri, sa speram ca veti reusi sa va alegeti cel mai eficient card pentru dumneavoastra  si pentru pariurile online in cadrul agentiei BET365, scopul nostru fiind atins in acest context.

Dati click aici si veti beneficia acum si de bonusul de 200 de ron la prima depunere in contul creat la Bet365 !

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Inceputul paginii